la-Romania.ro     


Fondat 2011     |                     Site dedicat informarii romanilor.                   |     


Acasa  |  Social  |  Politic  |  Economic  |  Legislatie  Sanatate  |  Medicina  |  Sport  |  Divertisment  |  Anunturi  |  Utile  |  Forum  |  Mall  |  Contact

Alte știri

 

Cele mai grave și misterioase accidente aviatice petrecute la nivel mondial în ultimele decenii (Xinhua)

Soarta avionului companiei Malaysia Airlines, cu 239 de oameni la bord, rămâne o necunoscută, deși căutările au intrat în cea de-a doua săptămână, relatează luni Xinhua, care transmite o cronologie a unora din cele mai grave accidente aviatice petrecute în ultimele decenii și care au stârnit semne de întrebare.

Mercur, cea mai mică planetă a sistemului solar, a devenit și mai mică pe măsură ce s-a răcit

O serie de hărți de detaliu ale reliefului planetei Mercur demonstrează că cea mai mică și mai apropiată de Soare planetă din sistemul nostru solar a devenit și mai mică din cauza procesului de răcire internă ce se desfășoară de aproximativ 4 miliarde de ani, conform unui studiu publicat duminică, transmit AFP și reuters.

Guvernul României a lansat, la inițiativa Primului-ministru Victor Ponta, a doua ediție a Programului de Internship la nivelul administrației publice centrale

Ca și în cazul ediției precedente, pe parcursul a două luni (15 iulie-15 septembrie), candidații selectați vor participa la activitățile desfășurate la Cancelaria Prim-ministrului și la Secretariatul General al Guvernului.

Universități din aproape 20 de țări sosesc la București cu ocazia târgului internațional de universități RIUF

Peste 100 de universități internaționale din Europa, Statele Unite ale Americii și Asia îi așteaptă pe elevi, studenți, părinți și profesori sâmbătă și duminică, la Sala Palatului din București, pentru a descoperi cum pot urma un program de licență, master sau MBA în străinătate, informează un comunicat al organizatorilor remis AGERPRES.

13 orașe din România s-au înscris în Competiția pentru Capitala Earth Hour 2014

Un număr de 13 orașe s-au înscris anul acesta în Competiția pentru Capitala Earth Hour organizată la nivel național de WWF-România, în cadrul campaniei anuale oficiale Earth Hour (Ora Pământului).

Gală națională a excelenței în asistența socială, pe 18 martie, la Teatrul Nottara

Performanța celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social va fi recompensată la prima ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială, care va avea loc pe 18 martie la Teatrul Nottara din București.

Svetlan Danev: Elevii români, așteptați la târgul internațional World Education din București

Elevii români vor avea posibilitatea să se întâlnească la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, la Hotel Athenee Palace Hilton, cu reprezentanți ai 30 de școli de renume din Marea Britanie, Elveția, Portugalia, Germania și Belgia, în cadrul târgului World Education din București, unde vor afla despre cele mai bune tabere de vară în străinătate și învățământ secundar în cele mai bune colegii occidentale, a anunțat joi Svetlan Danev, coordonator al târgului organizat de IntegralEdu - companie de consultanță educațională în regiunea Balcanilor.

TVR și Academia Română au semnat un Protocol de colaborare pentru realizarea de proiecte culturale

Televiziunea publică și Academia Română au semnat un Protocol de colaborare în scopul realizării de emisiuni și evenimente pentru derularea unor proiecte culturale comune.

Inaugurarea noului sediu al ICR Madrid, un moment de vârf în cadrul unei bogate activități culturale

În cei aproape opt ani de când funcționează în capitala spaniolă, momentul de vârf al Institutului Cultural Român de la Madrid este constituit de inaugurarea noului sediu, în centrul orașului și în centrul vieții culturale metropolei.

România, prezentă la Salonul Internațional de Carte de la Paris cu un stand organizat de ICR

România va fi prezentă în perioada 21-24 martie la cea de a 34-a ediție a Salon du Livre, cel mai important eveniment editorial din Franța, cu un stand organizat de Institutul Cultural Român (ICR), având tema "Des livres a venir, l'avenir des livres".

SRI: Achizițiile intracomunitare cu produse din carne alterată aduc atingere securității naționale

Achizițiile intracomunitare cu produse din carne alterată aduc atingere securității naționale, instrumentarea dosarului întocmit de procurorii DIICOT fiind sprijinită de Serviciul Român de Informații care a inițiat acțiunea de combatere a fenomenului infracțional încă de la începutul anului trecut, a declarat pentru AGERPRES Sorin Sava, purtător de cuvânt al SRI.

Exercițiul militar româno-bulgaro-american din Marea Neagră a început

Exercițiul militar româno-bulgaro-american din Marea Neagră a început miercuri, potrivit Biroului de presă al Flotei militare bulgare de la Varna.

Peste 4.000 de manifestanți secui au pornit, luni seara, într-un marș neautorizat prin Târgu Mureș; îmbrânceli cu jandarmii

Peste 4.000 de persoane care au participat la comemorarea secuilor martiri de la Târgu Mureș au pornit, luni seara, într-un marș neautorizat pe străzile din Târgu Mureș, unii dintre participanți îmbrâncindu-se cu forțele de ordine.

MApN: O aeronavă E-3A AWACS a NATO efectuează marți un zbor în spațiul aerian al României

O aeronavă E-3A AWACS a NATO efectuează marți un zbor în spațiul aerian al României, pe rutele și în zonele prestabilite, conform aprobării Consiliului Nord-Atlantic, informează Ministerul Apărării Naționale.

Ponta, la bilanțul IGSU: Când instituția va fi atacată, de obicei se va întâmpla pe un criteriu politic

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, la bilanțul pe 2013 al activității Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, că atunci când această instituție va fi atacată, atacul va fi unul pe criterii politice.

Studenții români au obținut 32 de medalii la Olimpiada Internațională de Matematică SEEMOUS

Studenții români au obținut 32 de medalii - 5 de aur, 12 de argint și 15 de bronz -, clasându-se pe primul loc, la Olimpiada Internațională de Matematică pentru Studenți - SEEMOUS 2014 (South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students).

Premierul Victor Ponta a participat la conferința „Menținerea tinerilor pe piața forței de muncă, în sistemul educațional și/sau în programe de formare profesională: Provocări comune - soluții comune”, organizată de MEN, în parteneriat cu MTS și MMFPSPV

Victor Ponta: Doamna comisar, doamna profesor Andronescu, președinta comisiei de specialitate din Senatul României, doamnelor și domnilor miniștri, ambasadori, stimați invitați, vreau să mulțumesc pentru invitația pentru a participa, cel puțin la început, la această întâlnire a dumneavoastră și vreau să precizez, de la început, că într-o zi de luni, plină, ca întotdeauna, de subiecte politice și guvernamentale, cred, totuși, că subiectul pe care dumneavoastră îl abordați astăzi este, de departe, cel mai important. 

MDRAP a cumpărat 600 microbuze școlare din vânzarea certificatelor verzi

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a achiziționat 600 de microbuze școlare marca Opel, sursa de finanțare fiind vânzarea unor certificate verzi.

Peste 3.000 de credincioși au participat la procesiunea de la Grădina Icoanei

Peste 3.000 de credincioși și aproximativ 100 de preoți au participat duminică, în a doua zi a evenimentului "Duminica Ortodoxiei", organizat la sfârșitul acestei săptămâni.

Programul european Erasmus+, lansat marți la București

Menținerea tinerilor pe piața forței de muncă și în sistemul de învățământ este tema principală a unei conferințe care va avea loc luni și marți la București, când va fi lansat programul european Erasmus+, a cărui finanțare atinge în următorii șase ani 14,7 miliarde de euro.

Crin Antonescu: Gică Popescu, un adevărat ambasador al României; mă alătur demersului de strângere de semnături pentru grațierea sa

Gică Popescu a fost un "adevărat ambasador" al României, consideră președintele PNL, Crin Antonescu, care afirmă că se alătură demersului privind strângerea de semnături pentru grațierea fostului fotbalist.

Corlățean a înmânat pașapoarte diplomatice lui Ilie Năstase, Nadiei Comăneci și altor personalități culturale și sportive

Ministerul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, le-a înmânat joi pașapoarte diplomatice unor personalități marcante ale vieții diplomatice, culturale și sportive care au contribuit și contribuie la promovarea imaginii României în lume.

Remus Pricopie: Dacă vrem informații din sistem, trebuie să avem o evaluare națională

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, consideră că simulările pentru examenele de evaluare națională sunt necesare, pentru că numai astfel se poate afla din timp care este nivelul elevilor și se poate interveni acolo unde este nevoie.

Dumitru Costin: Legislația muncii este una total ostilă lucrătorilor din România

Legislația muncii este total ostilă salariaților din România și trebuie modificată urgent, în conformitate cu angajamentele asumate de liderii politici, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, liderul Blocului Național Sindical (BNS), Dumitru Costin, prezent la acțiunea de protest organizată la Mioveni de Sindicatul Automobile Dacia.

Transformarea Deltei Văcărești în arie naturală protejată, în dezbatere publică

Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice /MMSC/ a demarat, în această săptămână, dezbaterea publică pentru transformarea zonei Lacul Văcărești în arie naturală protejată.

Adrian Ionuț Văduva, militarul român numit de americani "Eroul Zilei", decorat de ministrul Dușa

Militarul român care a fost numit "Eroul Zilei" de americani, după ce pe 22 februarie a descoperit un dispozitiv exploziv improvizat în zona adiacentă Aeroportului Kandahar, a primit joi Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de război, din partea ministrului Apărării, Mircea Dușa.

Muzeul Național de Artă al României a început înscrierile pentru programul 'Școala altfel' 2014

Muzeul Național de Artă al României (MNAR) a început înscrierile pentru programul 'Școala altfel' 2014, informează instituția printr-un comunicat transmis AGERPRES.

Programe gratuite de formare profesională, organizate de ANOFM în luna martie

Peste 4.550 de persoane vor beneficia de cele 213 programe de formare profesională gratuite organizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă /ANOFM/ în luna martie.

Alte știri: 32 / 1

 


laAnunt.ro |eMedic.ro     |     LaMedic.ro     |     laExecutareSilita.ro     |     laHotel.ro     |     laZiar.ro     |     la-Facultate.ro     |     la-Firma.ro     |     la-Mall.ro     |     la-Masa.ro     |     la-Televizor.ro     |     Spune-ti parerea.ro

la-AlbaIulia.ro     |     la-Alexandria.ro     |     la-Arad.ro     |     la-Bacau.ro     |     la-BaiaMare.ro     |     la-Balti.ro     |     la-Barlad.ro | la-Bistrita.ro     |     la-Botosani.ro     |     la-Braila.ro     |     la-Brasov.ro     |     la-Bucuresti.ro     |     la-Buzau.ro     |     la-Calarasi.ro     |     la-Chisinau.ro     |     la-ClujNapoca.ro     |     la-Constanta.ro     |     la-Craiova.ro     |     la-Deva.ro     |     la-DrobetaTurnuSeverin.ro     |     la-Focsani.ro     |     la-Galati.ro     |     la-Giurgiu.ro     |     la-Hunedoara.ro|la-Iasi.ro     |     la-Medias.ro |la-MiercureaCiuc.ro     |     la-Onesti.ro | la-Oradea.ro     |     la-PiatraNeamt.ro     |     la-Pitesti.ro     |     la-Ploiesti.ro     |     la-RamnicuSarat.ro|la-RamnicuValcea.ro     |     la-Resita.ro     |     la-Roman.ro | la-SatuMare.ro     |     la-SfantuGheorghe.ro     |     la-Sibiu.ro     |     la-Slatina.ro     |     la-Slobozia.ro     |     la-Suceava.ro     |     la-Targoviste.ro     |     la-TarguJiu.ro     |     la-TarguMures.ro     |     la-Timisoara.ro     |     la-Tulcea.ro     |     la-Turda.ro | la-Vaslui.ro     |     la-Zalau.ro

eSante.ro     |     Journaux.ro     |     laTele.ro     |     Magasins.ro     |     Medecin.ro     |     Universites.ro

©2014